Pomázi Polgár 2023. februári száma

Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

 

Roboghat a tűzoltóság

A Pomázi Önkéntes Tűzoltóság nemrégiben jelezte az Önkormányzat felé, hogy elkélne egy robogó a gépjármű flottájába. A kérés rövid úton meghallgattatott és a mai napon a Városháza parkjában Vicsi László polgármester és Kósa Anikó alpolgármester átadták a Keeway típusú vadonatúj robogót Molnár Attila tűzoltó parancsnoknak.
A kéréssel azért fordultak az Önkormányzathoz tűzoltóink, mert szükségük volt egy olyan járműre, melyet riasztás esetén tudnának használni, mellyel az esetleges dugókban gyorsabban tudnak a laktanyába érni.

- Természetesen örömmel tettünk eleget a kérésnek, hiszen az új tűzoltó parancsnokot személyesen, régóta ismerem, és munkáját, illetve a teljes örs odaadását mind jómagam, mind pedig Pomáz Város Önkormányzata nagyra becsüli.
Remélem, hogy ez a remek együttműködés a továbbiakban sem változik, s mindenki koncentrál a maga feladatára a városunk érdekében. A feladat ellátásához reményeim szerint segítséget nyújt ez az új robogó is - hangsúlyozta Vicsi László polgármester.