Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Pomázi Polgár 2023. februári száma

 

Őszi Művészeti Napok a 30 éves Teleki-Wattay Művészeti Iskolában

Nagy mérföldkőhöz érkezett a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskola, hiszen idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ez alkalomból az évente megrendezésre kerülő TWMI Művészeti Napok Őszi rendezvénysorozata ünnepi köntösben várja a kedves közönséget, érdeklődőket november 11. és 20. között.

Az egykori Vujicsics Tihamér Zeneiskola kihelyezett tagozataként működő Pomázi Zeneiskola 1992-ben az akkori igazgatónő Ásztai Csabáné Kati néni kezdeményezésének köszönhetően vált önállóvá, majd az évek során Polányiné Takács Judit és Zsideiné Szőke Erika vezetésével olyan művészetoktatási intézménnyé, ahol immár a zene, a színjáték, a képzőművészet és a tánc műfajában is várja a Pomázon és környékén élő gyerekeket, fiatalokat, érdeklődőket.
A TWMI ünnepi rendezvénysorozatán Borbély Mihály, Elekes István, Nagy János vendégművészekkel, az iskola művésztanáraival és növendékeivel az alábbi programokkal várja a kedves közönséget:
 
  • November 11. péntek 19.30 a VIII. Országos Szaxofonverseny GÁLAKONCERTJE - meghívott vendégek: Borbély Mihály (szaxofon), Elekes István (szaxofon), Nagy János (zongora)
  • November 14. hétfő 17.00 "Körbe-körbe" - Csuta Anna képzőművész növendékeinek kiállításmegnyitója a Testvérmúzsák Galériában
  • November 14. hétfő 17.30 a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar BRASSERS együttesének koncertje
  • November 15. kedd 17.30 "30 évesek lettünk!" - a TWMI Ünnepi Tanári Hangversenye
  • November 16. szerda 17.30 "ABBA forever" - a TWMI Jazz Tanszakának és tanárainak koncertje
  • November 17. csütörtök 17.30 "ŐSZ AZ IDŐ..." - Népzenei Hangverseny a TWMI népzene tanszakának művésztanáraival
  • November 18. péntek 16.00 "Hangok a túlvilágról" - Széplaki Zoltán előadása (az előadást 14 éven felüliek tekinthetik meg)
  • November 20. vasárnap 15.30 "Prücsökzene" - Vidám interaktív koncert kisgyermekek és szüleik részére

Ünnepeljük együtt Pomáz Művészeti Iskoláját! Isten éltessen TWMI!

A koncertekre támogatójegyek elővételben kaphatók az iskola irodájában.

Az előadások bevétele az iskola köré szerveződött Testvérmúzsák Alapítvány céljait szolgálja. (Helyszín: 2013 Pomáz, Templom tér 3.; Tel.: 26/525-330)