Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Pomázi Polgár 2023. februári száma

 

Áramszünet lesz Pomáz szerte

Tisztelt Lakosság!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. február 5-én kedden és 6-án szerdán a mellékelt listában lévő utcákban maximum 6 órán át szünetelni fog az áramszolgáltatás, tekintettel arra, hogy az Elmü Hálózati Kft. a 20 kV-os hálózatukon karbantartást végez.

Pomáz Város Önkormányzata tájékozódott a szolgáltatónál, hogy a hideg időszak miatt a karbantartási munkák elhalaszthatóak-e, melyre vonatkozóan az alábbiakkal reagáltak:

A törvényi előírásokban szabályozás szerinti 8 órából a szolgáltató csak 6 órás értesítést küldött ki az ügyfeleinek, de természetesen extrém hideg időjárás esetén amit a meteorológiai szolgálat vészjelzéssel is alátámaszt, jelezték a Hivatal felé, hogy felfüggesztik majd a feszültségmentesítésekkel járó munkálatokat.

Feszültségmentesítés ideje alatt az adott szakaszon lévő transzformátor állomások karbantartását végezik el ami jelentősen befolyásolja az üzembiztonságot, elkerülvén az üzemzavarokból adódó kellemetlenségeket.

A karbantartás ideje alatt a lakosság türelmét és megértését kérik, hiszen minden évben jelentős összegeket fordítanak a hálózatok üzembiztonságának megőrzésére, ill. felújítására és ezen munkálatokat az adott évben elosztva, ütemezetten végzik el.

A szolgáltató azt is jelezte, hogy amennyiben munkánkat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot minden esetben előzetes értesítés nélkül előbb vissza is kapcsolják!

 

Pomázi Polgármesteri Hivatal

 

 

Letöltések