Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Pomázi Polgár 2023. februári száma

 

Január 22-én a Dobó István és a Mikszáth Kálmán utcákban ideiglenes áramszünet várható

Tisztelt Lakosság!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január 22-én a Dobó István és a Mikszáth Kálmán utcákban maximum 6 órán át szünetelni fog az áramszolgáltatás, tekintettel arra, hogy az Elmű Hálózati Kft. a 20 kV-os hálózatukon karbantartást végez.

A karbantartás ideje alatt türelmüket és megértésüket kéri a szolgáltató, hiszen minden évben jelentős összegeket fordítanak a hálózatok üzembiztonságának megőrzésére, illetve felújítására és ezen munkálatokat az adott évben elosztva, ütemezetten végzik el.

Feszültségmentesítés ideje alatt az adott szakaszon lévő transzformátor állomások karbantartását végezik el ami jelentősen befolyásolja az üzembiztonságot, elkerülvén az üzemzavarokból adódó kellemetlenségeket.

A törvényi előírásokban szabályozás szerinti 8 órából a szolgáltató csak 6 órás értesítést küldött ki az ügyfeleinek, de természetesen extrém hideg időjárás esetén amit a meteorológiai szolgálat vészjelzéssel is alátámaszt, jelezték a Hivatal felé, hogy felfüggesztik majd a feszültségmentesítésekkel járó munkálatokat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben munkánkat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot minden esetben előzetes értesítés nélkül előbb visszakapcsolják!

 

Pomázi Polgármesteri Hivatal