Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Pomázi Polgár 2023. februári száma

 

NYILVÁNOS PÁLYÁZAT ELADÓ BELTERÜLETI TELEKRŐL

Pomáz Város Önkormányzata eladásra hirdeti a Pomáz, Dallam köz 857/5 helyrajzi szám alatt található, 749 m2 nagyságú belterületi gáz, víz és csatorna bekötéssel rendelkező murvás útról megközelíthető ingatlanát.

Az ingatlan szakértő értékbecslő által meghatározott eladási ár (bruttó) 15 200 000 Ft.

2018. november 19-én hétfőn 9 órától licitálásra kerül sor a helyszínen. A licit nyilvános, azon bárki részt vehet, aki a telek megvásárlási szándékával van jelen és előre jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig a regisztrációs lap beküldésével.

Kérjük, aki cég nevében jár el, az a megfelelő meghatalmazás birtokában jelenjen meg a licitálás napján!

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, előzetes regisztráció szempontjából a mellékelt adatlapon jelezni szíveskedjenek, legkésőbb 2018. november 16-án 12 óráig a lentebb írt elérhetőségekre!

Az adatlap alább a „Letöltések” címszó alatt található.

 

Figyelem: A regisztráció kérése, feltétele a licitálásnak, azaz a vételi ajánlat megtételének!

 

Egyéb műszaki adatok: Az ingatlan egy zsákutca végében, a Teleki-Wattay kastély mögött a Dallam közben helyezkedik el, a település Fő utcájáról jobbra (Beniczky utca) a Hunyadi János utca felé, onnan a Messelia útról jobbra az Eper utcába kanyarodva közelíthető meg. Az ingatlan VT-2 építési övezetben található. Az övezetre vonatkozó előírások: oldalhatáron álló 35%-os beépíthetőség, maximum 5 m –és építménymagasság. A telek elsősorban lakó és olyan települési szintű egyéb rendeltetést szolgáló épület elhelyezésére szolgál, amelyek nincsenek zavaró hatással a lakó rendeltetésre. Az övezetben elhelyezhető épületek száma egy, a létesíthető lakások száma pedig legfeljebb kettő. Az ingatlan északi része gyalogosan is megközelíthető. Nyugodt, csendes kisvárosias, nagy forgalmú utaktól távol eső, sík terepű építési telek, amelyre CSOK és egyéb hitel is igényelhető.

A beépítéssel kapcsolatosan valamint további információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy a írjon a cszita@pomaz.hu E-mail címre.

 

Pomázi Polgármesteri Hivatal

Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoport