Péntekenként nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban

Pomázi Polgár 2023. februári száma

 

FIGYELEM! JOGTALAN SZEMÉTDÍJ CSEKK!!!

Tisztelt Pomázi Polgárok!

 

Egy nappal ez előtt postán kezdték kiküldeni az NHKV Zrt. (Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.) fejlécével a 2018. első havi szemétdíjat, amit a város részéről rendkívüli felmondással elküldött Zöld Bicske Nonprofit Felelősségű Társaság egy hónapos szolgáltatásáért kellene kifizetni. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy ezen összeg jogtalan, meghaladja az eddig fizetett negyedéves szolgáltatási díj összegét (4221 Ft. alapesetben) továbbá Önkormányzatunk nem igazolta le a szolgáltatást, mivel az ipartelepről továbbá más ingatlanokról sem szállították el rendszeresen és megfelelően a kukában gyűjtött hulladékot, valamint az Önkormányzat saját költségén szállíttatta el a szelektív hulladékot. A szelektív hulladék kapcsán kifizetett összeget továbbszámláztuk ezt sem egyenlítette ki a volt szolgáltató, így jelenleg fizetési meghagyásos eljárás indult ellene.

Az Önkormányzat a mai napon megkifogásolta az NHKV Zrt. számlázását így mindenkit kérünk, hogy ne fizesse ki a jogtalan magasabb összegű szemétdíjat!

A további fejleményekről részletesen tájékoztatjuk a lakosságot. Kérjük, mindenki kísérje figyelemmel a városi honlapot a Facebook városi oldalát, továbbá a Pomázi Polgár november elején megjelenő számában részletes tájékoztatást adunk Önöknek!

 

Köszönjük együttműködésüket!

Pomáz Város Önkormányzata nevében:

Vicsi László polgármester és Szabóné dr. Bartholomaei Krisztina jegyző